Kristijan priznao da je prevario suprugu: Vodili smo ljubav tri sata, bila je uporna

Kristijan Golubović sad je prvi put javno priznao da je prevario suprugu Ivanu sa Kristinom i odmah je okrivio da je ona za sve kriva.

“Evo, šestorica muškaraca ušlo je oženjeno i napravilo s*anje, ispostavilo se da je s*anje u pet slučajeva, sad ćemo vidjeti za Kristijana”, počeo je Janjuš emisiju.
Kristijan je odmah uletio u program.“Pošto sam rekao sinoć bilo je muljanje, znam da nisam imao ono konačno. Sinoć je Kristina bila uporna, vodili smo ljubav tri sata, to mi je blaga forma. Ivanu nisam prevario do sinoć! Uvijek sam bio vrijeđan i omalovažavan, šta god da sam radio. Poenta je u tome da je trebalo biti izolovan od cijelog svijeta. Kristinu ima energiju i poštovanje, ima mozak jedne vrijedne djevojke, svjesne svog teškog života, fantastično mi je legla. Djevojka me voli i ja sad ne mogu da kažem da sam je je*ao, insistirala je da ne budem vulgaran. Sinoć sam ja, na njenu inicijativu, presjekao i stavio tačku. Neki ljudi će smatrati da je Kristina kriva, ali ja ću Ivanu i Veru voljeti do kraja života. Ivana je najbolja majka i žena na svijetu, ali ja sam tražio benzin, nitro, kerozin. Ona je bila ikona!”, priznao je Kristijan.

Ostavite komentar: