Kriminal, narkotici, prostitucija… Rijaliti učesnice sustigla zla kob koja ih prati kroz život

Učesnice Parova po svemu sudeći sustigla je zla kob koja ih prati kroz život.

Tako su Milica Živanović, Tijana Maksimović, Nina Prlja i Ema Lapin imale velikih problema sa zakonom. Nina Prlja je u pritvoru bila četiri mjeseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana. Nakon toga je ušla u rijaliti “Parovi”, a postala je i voditeljica.

Srpska starleta u centar medijske pažnje dospjela je kada je uhapšena 2016. godine zbog sumnje da je bila dio organizirane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da vjeruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjoj cimerki do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

“Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema vještačkih trepavica, frizure, štikli, bunde… Tamo je zimi mnogo hladno, a ljeti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vrijeme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari”, ispričala je Nina u rijalitiju.

Ema Lapin, koja je osuđena na četiri godine zatvora jer je policija u njenom stanu pronašla šest kilograma droge. U stanu Lapinove, u kome je živjela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane. Nakon hapšenja, ona je tvrdila da droga nije njena i da joj je sve namješteno.

Međutim, poslije mjesec dana u pritvoru pjevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se s tužilaštvom. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji ovog hapšenja. Ema je, najprije, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari. Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije željela da uđe u ćeliju, a ono što posebno šokira jeste činjenica da se interesirala da li joj u novinama izašla lijepa fotografija.

Tijana Ajfon zajedno s Mimi Oro nedavno je privedena, gdje su bile nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti s klanom Velja Belivuka.

Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo. Mimi i Tijana u SBOK su bile više sati na saslušanju. Prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana, a dva sata nakon nje je izašla i Mimi Oro. Za razliku od Mimi, Tijana je bila vidno neraspoložena i psovala je. Kako su mediji naveli, na poziv je bila veoma neprijatna, i uz salvu ružnih riječi spustila slušalicu. Ovo nije prvi put da je Ajfonka imala problema sa zakonom. Ona je bila uhapšena 27. maja prošle godine tokom velike policijske racije u luksuznoj vili u mjestu Suvi Do, nadomak Bijeljine, gdje je “na gomili” zatečeno ukupno devet žena i 26 muškaraca. Tom prilikom zaplijenjena je i manja količina kokaina, 10 pištolja i 10.000 eura u kešu. Zabavu je prekinula policija u akciji “Kristal” i uhapsila osumnjičene.

Tijana je osuđena na godinu dana zatvora, ali će, navodno, izbjeći robiju ako plati novčanu kaznu u ukupnom iznosu od 33.700 konvertibilnih maraka.

Ni Mimi Oro nisu strane mutne radnje. Krajem 2015 .godine bila je uhapšena zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Ovo nije bilo prvi put da je bila privođena, a provela je dva dana u zatvoru u Požarevcu, umjesto pet. Pred sudijom se branila da nema nikakve veze sa onim zbog čega je privedena i izjavila je:

Nemojte, sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lijepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama – tvrdila je Milica. Tom prilikom je oštro negirala da je ikada uzela novac za odnose tvrdeći da nije spavala sa sportistima, pjevačima i glumcima, piše expresstabloid.ba.

Ostavite komentar: