Krije bolnu tajnu: Ovu pjesmu je pokojni Laća pisao dok je bio na liječenju VIDEO

Pokojni tekstopisac Milan Radulović Laća, sin legendarne pokojne Marine Tucaković, otvoreno je govorio o svojim problemima s narkoticima.

Jedno razdoblje je proveo i na odvikavanju, a u teškoj borbi najviše mu je pomogao rad na pjesmama. Upravo tada je nastao i veliki hit “Adio amore” koji je potpisao sa svojom majkom, a koju je snimio Stefan Đurić Rasta.

Međutim, mnogi misle da je riječ o ljubavnoj pjesmi, a zapravo se radi o nečemu sasvim drugom. Nastala je tokom Laćinih najtežih trenutaka kad je odlučio pobijediti sam sebe i odviknuti se zabranjenih supstanci.

Naime, refren pjesme napisao je dok je bio na liječenju, ali nikako nije mogao sastaviti strofu. Kad se vratio kući s liječenja, majka mu je pomogla da je završi i pjesmu su predali poznatom reperu.
Dio s vrlo emotivnim riječima predstavlja zapravo Marinino stanje u vrijeme dok je Laća imao velikih problema s narkoticima, a glasi:

“Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: “Da, dobro sam ja”. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi. Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim, tad rušim se ja. Adio amore, još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad, ti nekog drugog odvuci do dna”.

Ostavite komentar: