“Kraljevska porodica laže”: Megan Markl i princ Hari objelodanili svoju stranu priče

Megan Markl i princ Heri riješili su da je došao pravi trenutak da javnosti objelodane svoju stranu priče i otvorili su dušu o kraljevskoj porodici i životu u Americi u velikom intervjuu kod Opre Vinfri.

Megan Markl je otkrila i tajnu o svom vjenčanju sa princom Harijem, iznijela detalje sukoba i pomirenja sa Kejt Midlton. Zatim je ispričala kako joj je bilo dok je živjela na dvoru, kakav stav je britanska kraljevska porodica imala prema njoj i njenom suprugu, šta misli o kraljici. Iznijela je i surovu istinu vezanu za svoje dijete, prenosi Blic.

“Nisu željeli da zaštite mene i mog supruga”, rekla je Megan Markl. Ali je naglasila da je kraljica divna i svoj odnos sa njom uporedila je sa odnosom bake i unuke, prenosi Telegraf. Tvrdi da je palata bila spremna da laže kako bi zaštitila ostale članove porodice, a ne da ispravi laži o njoj.

“Tek kada smo se vjenčali i kada je sve počelo da se pogoršava, shvatila sam da ne samo da nisam zaštićena već i da su spremni da lažu kako bi zaštitili ostale članove porodice, ali da nisu bili spremni da kažu istinu kako bi zaštiti mene i mog supruga”, rekla je Megan. Napomenula je da je, dok je bila u prvoj trudnoći, bilo “zabrinutosti i razgovora o tome koliko bi njegova koža mogla da bude tamna kada se rodi”. Megan je rekla da neće otkriti ko je bio umiješan u takve razgovore, ali je dodala da je takvih razgovora bilo nekoliko.

“To mi je Heri prenio, to su bili razgovori porodice sa njim”, poručila je Megan. Rekla je da je došla do prelomne tačke kada je život na dvoru za nju postao nepodnošljiv.

“Jednostavno nisam više željela da živim”, poručila je Megan Markl. Kako je dodala, zahvaljujući reakcija svojih prijatelja i porodice o kritikama o njoj, postala je još svjesnija negativne situacije u kojoj se našla.

Nastavila je kroz suze: “Bilo me je sramota tada da to kažem. Bilo me je sramota da to priznam, posebno Heriju, jer znam koliki gubitak je doživio. Ali znala sam da, ako to ne kažem, da ću to i uraditi. Jednostavno nisam…jednostavno nisam više željela da živim”.

Otkrila je da joj je Heri bio ogromna podrška. Osvrnula se na događaj kada ju je uhvatio za ruku kako bi je zaštitio. Poručila je da joj je palata uskratila da potraži pomoć ljekara.

“Otišla sam i rekla da moram nekako da potražim pomoć. Rekla sam da se nikada nisam osjećala tako i da moram da odem negdje. I rečeno mi je da ne mogu, da to ne bi bilo dobro za instituciju”, otkrila je. Intervju se čekao sa nestrpljenjem i zebnjom, a na samom početku su očekivanja ispunjena.

Marklova je otkrila da je utisak koji se ostavljala svima bio jako važan, te da joj nije bilo dozvoljeno da izađe na ručak sa svojim prijateljima i da je bila zarobljena.

“Tako često ljudi kažu„ ne možete učiniti “to” jer bi izgledalo “tako”. Bilo je vrlo malo toga što mi je bilo dozvoljeno, naravno, bila sam usamljena. Najlakši način da to shvatimo je ono što smo svi prošli sa zaključavanjima (zbog pandemije)”, rekla je.

Ostavite komentar: