Krah ljubavi! Tonijev otac uzrok raskida Bubamare sa mlađanim dečkom, evo kako je to uradio

U posljednje vrijeme mnogo se pisalo o raskidu Dare Bubamare i njenog dečka Marka Dujakovića, zvanog Toni.

Prijatelji pjevačice začudili su se zbog kraha ove romanse, jer su se ona i njen 21 godinu mlađi dečko odlično slagali, a naročito privlačili, čime se ona nerijetko hvalila.

Naime, Dara je prijateljima otvoreno govorila da je nju i Tonija spojila nevjerovatna hemija.

“Dara je pričala da ni sa jednim muškarcem do sada nije imala tako dobar se*s. Ona se pohvalila da sa Tonijem ima odnose svaki dan, i po sedam puta dnevno! Bila je ushićena kada je govorila o tome. Iskreno, nismo se čudili, rijetko smo je i viđali kad je bila s njim, jer su stalno bili na putovanjima”, rekao je izvor i dodao da je, uprkos dobrim stranama, veza pukla, ali ne samo zbog ljubomore, kako se pisalo, nego i zbog Tonijevog oca.

“Tonijev tata je ozbiljan biznismen i sinu je uvijek davao sve, ali mu se nije miješao u život, pa ni onda kada je počela veza s Darom. Mislio je da je to mladalačka zaljubljenost, ali kada mu je sin rekao da hoće da se oženi Darom, iako ni ona sama to nije htjela, shvatio je da je vrag odnio šalu i riješio da zavrne slavinu.

Naravno ne zauvijek, jer on kao i svaki roditelj voli svoje dijete najviše na svijetu, jednostavno je htio samo da spriječi da ta veza preraste u nešto ozbiljnije. Vjerovao je da će Dara sama otići ako ne bude para, ali nije bilo baš tako, već je Toni zbog manjka novca i sukoba sa ocem, za šta je i ona znala, postajao sve nervozniji, što je uticalo i na nju, tako da je veza morala da pukne”, priča izvor, piše Objektiv.

Ostavite komentar: