Kome je Ognjen Vranješ nakon razvoda prepisao svu imovinu?

Ognjen Vranješ zvanično se razveo od supruge Danijele, i to poslije 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

Fudbaler je u obavezi da, sada već bivšoj, supruzi svakog mjeseca na ime alimentacije uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela nije dobila gotovo ništa. Prema tvrdnjama izvora, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.

-Ognjen je još tokom veze sa Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuslovno vjerovala, te da je bila ubijeđena da je nikada ne bi ostavio bez stana – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

-Ipak, Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici! Naime, prema sporazumu o razvodu koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo uživanja u nekretnini dok kćerka Adrijana ne postane punoljetna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registrovan na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspješno borila da dokaže da je stečen tokom braka – završava priču izvor, piše telegraf.rs.

Prema tvrdnjama izvora bliskog Vranješu, poslovni prostor od preko 200 kvadrata u centru Banjaluke ostao je u fudbalerovom vlasništvu tako što ga je na vrijeme prepisao bratu.

Podsjećanja radi, ljubav Vranješa i Danijele poslije 16 godina pukla je nakon što je početkom godine u javnosti kao bomba odjeknula njegova seks-afera sa Jelenom Karleušom. Danijela je tada pokrenula brakorazvodnu parnicu, a za medije je nakon javne prevare izjavila:

-Taj čovjek za mene više ne postoji i baš me briga da li je uhapšen – rekla je Danijela kada je u Vranješ uhapšen početkom marta zbog problema sa dokumentima.

 

Izvor:(expresstabloid.ba)Ostavite komentar: