Ko bi rekao! Mnogi muškarci uzdišu za njom, a ovaj pjevač je odbio Jelenu Karleušu

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Jelena Karleuša, već 12 godina u braku je sa fudbalerom Duškom Tošićem, a pre nego što je njega upoznala ludo zaljubljena u folk pjevača Željka Šašića, vjerovali ili ne.

Jelena je u na početku karijere gajila emocije prema Šašiću koji je u tom periodu takođe počinjao karijeru i već je imao brojne hitove, a između ostalog, i duet sa Cecom Ražnatović “Ko na grani jabuka”.

Željko je već na početku karijere bio velika zvijezda i mnoge klinke su oblijetale oko njega. Ipak, on nije bio zainteresovan za Jelenu, jer je smatrao da je ona suviše mlada za njega.

“Vjerujem da je njemu ta priča veoma smiješna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promijenio. Sve moje dječje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vrijeme mladog pjevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dijete ga nije interesovalo. E, tu sam doživjela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: “Za ljubav se treba boriti”, ispričala je jednom prilikom Jelena.

Karleuša je u jednom emisija ispričala i simpatinu anegdotu sa Šašičem u periodu dok joj se on dopadao.

“Sjećam se da kada sam snimala prvi album bila sam jako zaljubljena u Željka Šašića. On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne i sve su se djevojke, pogotovo iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sjećam se u Budvi na plaži bio je sa 50 svojih obožavateljki, nije htio da mi kaže “Zdravo!”, ja sam mu prišla ispred peškira na kojem je ležao, zaklonila sam mu sunce i rekla: “Ja ću biti veća zvijezda od tebe!”, ispričala je Jelena na B92 2012. godine, a to se zapravo i desilo.

Ostavite komentar: