Kćerke Baje Malog Knindže o ocu: Najponosnija djeca najvećeg čovjeka i Srbina na svijetu

Pjevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, ima šestoro djece, a Ljiljana i Smiljana su otkrile kako je bilo odrastati pored popularnog oca.

Mirkove kćerke su ispričale da su u porodici njih dvije najviše vezane i otkrile kakav je zapravo njihov život, ali i kakav je Baja otac.

Smiljana: Završila sam medicinsku školu u Beogradu, pet godina sam radila u državnom vrtiću, a sada radim daleko od struke. Direktor sam firme koja se bavi trgovinom hemije i građevinskih materijala na veliko i malo.

Ljiljana: Završila sam koledž u Americi i sada završavam biznis administrator master u Americi. Radim kao teniski asistent na koledžu i još dva posla u kampusu.

Ljiljana, kako si se odlučila za odlazak u Ameriku i kako je porodica reagovala kada si im saopštila?

“Nakon što sam odlučila da ne želim profesionalno da se bavim tenisom, shvatila sam da je ovo najbolja opcija za mene pošto sam željela da nastavim školovanje, ali i da igram tenis. Nije bilo lako otići na drugi kontinent sa 18 godina, ali ja sam bila dovoljno odlučna da pratim ono što sam zamislila. Porodica me je uvijek podržavala i njima dugujem najveću zahvalnost. Tata mi uvijek kaže samo pamet u glavu i da pratim svoje snove. Najteže mi pada razdvojenost od porodice i što svi bitni događaji prođu bez mene. Trudim se da odlazim u Srbiju kada god sam u mogućnosti. Zasad ne planiram ništa, mislim da ću ostati ovdje još koju godinu, ali kod mene se nikada ne zna”.

Kako je biti kćerka Baje Malog Kninže?

Smiljana: Kao najstarija, slobodno mogu da kažem, u ime svih nas, Ljiljane, Anđele, Nenada, a naravno i Gavrila i Danila, dok oni postanu svjesni svega… mi smo najponosnija djeca, najvećeg čovjeka i Srbina na svijetu. Mnogo puta je rekao da je on najbogatiji čovjek na estradi jer ima nas šestoro, tako smo i mi najbogatija djeca jer imamo njega za oca!

Kakav je Baja otac, da li je strog i šta je to što vam je najčešće branio?

Smiljana: Nije strog, onako klasično strog, ja od njega nikada nisam dobila batine, za to je bila zadužena moja baba Ljilja (hvala joj na tome, trebala je još više). Nekako smo Ljiljana i ja od malih nogu vezane jedna za drugu, jer je između nas razlika 15 mjeseci, uvijek su nas gledali kao bliznakinje i uglavnom smo sve prolazile zajedno. Doba našeg puberteta, kada su se majka i otac razveli, za nas je bilo kobno. Mislim da smo tada dobijale najviše savjeta od njega, jer nijednom djetetu nije lako da prođe kroz taj proces. Sve bilo lakše kada je pubertet prošao. Kada smo počele aktivno da idemo na tatine nastupe, onda su došli drugi problemi: “Smiljana, gleda te onaj napucani bilder”, “Ljiljana, zašto si se slikala sa onim visokim?”, ali to je kod njega uglavnom sve kroz šalu.

Kako Baja reaguje kada mu kažete da imate dečka? Da li postoji neki koji mu se nije svidio ili možda neki za kog mu je žao što ste raskinuli?

Ljiljana: Moj mu se nijedan nije dopadao! Trenutno smo slobodne i mislim da mu to najviše odgovara. Moj bivši dečko je Argentinac i to mu se nije svidjelo pošto smo drugačije kulture i vjere. Poslije određenog vremena i to je nekako prebrodio. Šta da ti kažem, kada sam mu saopštila da sam raskinula sa dečkom, on mi je odgovorio sa “super”. Mislim da bi najviše volio da budemo sa nekim našim, ali svakako vjerujem da bi nas podržao ko god da je u pitanju jer je njemu najbitnije da smo mi srećne.

Smiljana: Ja uglavnom, kada hoću da mu kažem da imam dečka, on to već zna i prije mene. Ne mogu da griješim dušu, mog posljednjeg dečka, s kojim sam bila skoro pet godina, volio je mnogo… Ali Ljiljana je dobro rekla, najviše mu odgovara kada smo slobodne. Kao i svakom ocu, ni njemu nijedan ne odgovara za njegove mezimice. Sada sam ušla u petu godinu samoće i on već kroz šalu zna da mi kaže: “Gotovo, stara cura od 26 godina, vrijeme ti je udavati se”.

Ostavite komentar: