Karleuša o detaljima iz života o kojima se malo pričalo: “Izgubila sam dvije bebe zbog stresa”

Jelena Karleuša važi za jaku ženu, koja probleme ponosno nosi na svojim plećima i rijetko tražeći pomoć voljenih.

Mada ima puno razloga za tugu, na licu pjevačice ne mogu se vidjeti očajanje i bol. Uvijek kroz život ide dostojanstvena i nasmijana, ipak postoji nešto što je obećala da uprkos vremenu neće zaboraviti niti oprostiti.

Nakon koncerta održanom na “Ušću” Jelena je doživjela pravu dramu. Pričalo se i pisalo da je pjevala malom broju ljudi, da je sve bilo prazno, da su se karte poklanjale, a tim brojnim spekulacijama ona je odgovorila video snimkom, koji je priložila kao dokaz.

Uprkos tome, napadi i tuga Jelene Karleuše nisu prestajali. Sve što se dešavalo uticalo je na njeno zdravlje, a o čemu je tačno bilo riječ, govorila je ona ranije za “Story”.

– U dvije godine, izgubila sam dvije bebe zbog stresa. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gdje sam bila najslabija. meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja joj to nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio? Prije nekoliko nedjelja imala sam, nadam se, posljednju operaciju, o kojoj nema potrebe da govorim. Sada sam dobro. Mada ja na slikama i snimcima uvijek izgledam dobro, zar ne? To je zato što sam prvenstveno profesionalac, a zatim i veoma ponosna kao čovjek. Pjevam i igram kad me boli, kad sam bolesna i kad ne mogu – moram. Zbog vas, jer vas volim i poštujem to što zbog mene dolazite na moje nastupe i platite kartu – izjavila je prije par godina Karleuša, koju ni tuga za majkom nije zaobišla, navodi Nportal.

Divna Karleuša, nakon duge i teške bolesti preminula je u martu 2019. godine, što je za pjevačicu bio takođe veliki udarac. Utjehu je ona tada pronašla u suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću i ćerkama Atini i Niki.

 

 

Ostavite komentar: