Karim Benzema u centru skandala: Supruga i ljubavnica gotovo identične

Francuski fudbaler Karim Benzema odigrao je najbolju sezonu u karijeri i najveći je favorit za osvajanje Zlatne lopte, ali se ovih dana o njemu priča iz drugih razloga. Proslavljeni francuski fudbaler okačio je na svoje profile na društvenim mrežama fotografiju sa jahte, a zatim je uklonio zbog samo jednog detalja.

Na slici koja je stvorila dramu vidi se nožni palac jedne djevojke, a mediji iz cijelog svijeta smatraju da je u pitanju Džordan Ozuna – njegova ljubavnica!

Fotografija je nestala, ali nedovoljno brzo. Već postoje dokazi da je Karim bio u društvu nepoznate djevojke, što bi moglo da zabrine Koru Gaultije. Njegova dugogodišnja supruga još se nije oglasila ovim povodom, a vidjećemo da li će to uraditi u narednim danima, kada o ovom slučaju bude više informacija.

Dok se to ne desi, fudbalski fanatici istraživali su dalje. Oni koji prate karijeru Karima Benzeme upućeni su i u njegov ljubavni život koji je često praćen skandalima, ali mora se istaći da je mnogo mirniji otkako je u braku sa Korom. Možda je baš zato riješio da pronađe još jednu “istu” takvu.

Nevjerovatna je fizička sličnost između Kore i Džordan, djevojke za koju se vjerovalo da je provela veče sa Karimom. Pogledajte njihove fotografije pa sami procijenite koliko liče ove dvije žene, Benzemina supruga i djevojka za koju se vjeruje da mu je ljubavnica!

Ostavite komentar: