“Kao da je nekako izgubila nit između tijela i duha”: Lijepa Nata u depresiji, mir traži u crkvi

Nataša Bekvalac u posljednje vrijeme odlučila je da se posveti svom zdravlju i duševnom stanju, a kako otkrivaju mediji, osim psihoterapije pronašla je još jedan put.

Naime, kako prenose mediji, Bekvalčeva je u posljednje vrijeme pala u depresiju i želi da pronađe mir, pa se okrenula crkvi.

Čak želi i da posti i da nađe duhovnika koji će joj davati savjete, a oko svega se konsultuje sa kolegom Milanom Stankovićem koji uveliko provodi vrijeme u jednom manastiru, čak se pisalo i da će, navodno, da se zamonaši.

“Nataša u posljednjih nekoliko mjeseci ne može da uspostavi mir sama sa sobom, kao da je nekako izgubila nit između tijela i duha, pa zbog toga osjeća uznemirenost”, započinje izvor i dodaje: “Zbog toga je sve više posvećena crkvi, planira i da posti, a želi da posjeti i neke manastire. Zbog toga se i čuje s Milanom Stankovićem”, istakao je izvor.

“Nevjerovatno kako je jedna velika promjena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osjećam da je ovo vrijeme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da”, rekla je Nataša nedavno.

Ostavite komentar: