Kao da im nije suđeno: Ova tri para čeka puno problema i izazova!

Postoje ljudi koji se sretnu, zavole, zamišljaju da svoj život provedu zajedno, ali kao da neka viša sila ne dopušta da njihova veza opstane. Nekim ljubavnim pričama kao da je suđeno da imaju tužan kraj.

Koliko god emocije bile jake, planovi veliki i koliko god njihova priča vremenski dugo trajala, konačna računica je da ili sreću ipak pronalaze s trećim osobama ili ostaju potpuno sami, jer je njihova veza nešto što ih obilježi za čitav život.

Bik – Vaga

Bik je taj koji voli biti glavni lik u vezi, osoba od akcije s tisuću interesa, izuzetno ambiciozan i naoko toliko jak da može sasvim lijepo funkcionirati sam. Međutim, njemu je ipak potreban oslonac pa ga traži u emotivnom partneru. Vaga je, s druge strane, statična, više je misaoni tip koji će o svemu promozgati barem triput prije nego poduzme nešto konkretno.

Lav – Vodolija

Borbeni Lav, egoistični ljubitelj svih ovozemaljskih blagodati čista je suprotnost nesebičnom Vodenjaku koji nerijetko zna odlutati u neke više sfere koje ne pripadaju svijetu u kome živi. Lavu Vodenjakova pažnja izuzetno godi i vremenom oni, ma koliko različiti, izgrađuju vrlo jak timski odnos. Lav je uvjeren da je njihova ljubav sudbinska i da su zajedno jači od cijelog svijeta.

Djevica – Ribe

Pragmatična Djevica, kao svaki zemljani znak, čvrsto stoji s obje noge na tlu po kojem hoda hipersenzibilna Riba. Riba u Djevici vidi zaštitnika koji će joj pružiti utočište od svih loših stvari i problema u njenom životu, a Djevica u njoj vidi priliku da iskleše idealnu osobu iz svoje vizije. Vremenom kao da se uloge mijenjaju, naoko preplašena i zbunjena Riba postaje pravi igrač koji diktira uvjete Djevici. Pošto se Djevica ne snalazi kada nije u paru, čini sve što je u njenoj moći da zadrži Ribu kraj sebe iako se često pita čemu sve to kad se iz aviona vidi da taj odnos ne funkcionira.

Ostavite komentar: