Kao avion: Voditeljka objavila vrele fotografije sa ljetovanja FOTO

Voditeljka Marija Savić Stamenić otišla je na odmor u Crnu Goru gdje uživa i pokazuje koliko je zanosna kada se kamere ugase.
Marija je objavila nekoliko fotografija na kojima izgleda vrhunski, pa je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama.
“Kad se iznerviram na poslu, pa se vratim nekoliko dana unazad… Polako. Diši duboko”, napisala je Marija u okviru posljednje objave na Instagramu.

“Pravi ideal ženskog tijela”, Jedna od najljepših žena na ovim prostorima”, Lijepe noge”, Ko tebe, ljepotice, može da iznervira?”, samo su neki od komentara ispod objave.
Marija je jednom prilikom otkrila koliko obraća pažnju na svoj izgled.

“O izgledu razmišljam tih pola sata pred emisiju, dok se oblačim i šminkam, a kada emisija počne, bitan mi je samo sadržaj. Tako je oduvijek bilo. Dugo sam bila reporter, na ekranu sam se pojavljivala i pokisla, smrznuta, bez šminke… Desilo mi se jednom u Kosovskoj Mitrovici da sam počela da perem kosu, stavila šampon i više nije bilo vode, a trebalo je da se pojavim uživo u programu za 45 minuta. Bila je zima, šest ujutro. Isprala sam malo kosu flašicom od pola litra. Možete da zamislite kakva mi je frizura bila! Od tada ne marim previše”, rekla je Marija.

Ostavite komentar: