Brena nakon prodaje “Granda”: Ne planira da izgradi skijalište i hotel na Trebeviću

Pjevačica Lepa Brena i Saša Popović nedavno su prodali svoj udio u “Grand” produkciji.

Saša Popović je već otkrio da je novac uložio u nekretnine, dok je Lepa Brena priznala da planira novi biznis, ali i dalje nije otkrila o čemu se radi.

U prvobitnoj verziji ove vijesti stajalo je da se priča da Brena planira da izgradi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva, što nije tačno i što je sajt raskrinkavanje.ba u svojoj analizi ocijenio kao prenošenje lažne vijesti.

Nakon što su se u medijima pojavili napisi da Lepa Brena (61) na Trebeviću planira graditi skijalište i hotel, muzička zvijezda za portal “Avaza” je demantovala ove tvrdnje.

– Nije tačno – rekla je Lepa Brena za “Avazov” portal.

Raskrinkavanje je kontaktiralo pjevačicu putem njene zvanične stranice na Facebooku. U odgovoru je potvrdila autentičnost izjave date za portal Dnevni avaz, te demantovala navode o gradnji skijališta i hotela na Trebeviću.

Kontaktirali su i Kabinet načelnika Opštine Istočni Stari Grad. Na pitanje da li je tačno da Lepa Brena planira gradnju skijališta i da li je sa pjevačicom bilo ikakvih pregovora, dobili su odgovor da je načelnik već istakao da je preuranjeno govoriti o potencijalnom investitorima, te da su pokrenuti razgovori sa nekoliko subjekata. 

Raskrinkavanje je kontaktiralo i načelnika Istočnog Sarajeva Ljubišu Ćosića. U odgovoru je rečeno da su u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo informaciju da Lepa Brena planira graditi hotel i skijalište dobili od novinara portala Klix, te da nisu imali nikakve razgovore sa pjevačicom o ovom projektu.

U tekstu je bilo navedeno i da bi Lepa Brena sa suprugom do kraja januara trebala doći na finalni dogovor s nadležnima u Opštini Istočni Stari Grad. Ipak, do objavljivana ove analize Raskrinkavanja (31.1) nije bilo nikakvih informacija o takvom sastanku. 

 

Ostavite komentar: