Kakva transformacija “kraljice silikona”: Evo kako sada izgleda Tijana Đuričić FOTO

Plastična hirurgija je nekada bila stvar prestiža, a cijena, recimo, silikonskih grudi, dostizala je cijenu stana u Beogradu.

Danas se sve promijenilo. Pristupačne cijene estetskih zahvata omogućile su svima da koriguju svoj izgled lako i brzo, međutim, opsesija ljepotom nerijetko da postane ozbiljan problem – pogotovo kada intervencije mogu da ugroze zdravlje.

Drugo pitanje koje se nameće je šta se smatra „lijepim“ i gdje treba postaviti granicu, pa su mnogi bili na meti kritika zbog svog vještačkog izgleda. Jedna od njih je starleta, Tijana Đuričić, poznatija kao „kraljica silikona“, čija je fotografija na društvenim mrežama postala viralna i zaprepastila javnost.

Prije nekoliko godina, javnost je šokirano zurila u fotke „prenapumpane“ crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinijela njenom neprirodnom izgledu.

Na toj fotografiji pozirala je sa drugaricom koja je očigledno dijelila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima. Tijana je bila gošća u emisiji “Magazin In” u kojoj je još jednom šokirala svojim stavom, i pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, ljepoti, samopouzdanju i uopšte, vrijednostima u današnjem društvu.

Tijani je popularnost donijela i učešće u rijaliti šou programu “Farma”, i tada je isplivala njena fotografija prije svih estetskih zahvata. Mnogi su komentarisali da joj promjena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Duričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

A onda, Tijana se naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promjenom – “kraljica silikona” više nije bila “kraljica silikona”!

Naime, ona je riješila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama, smrša i batali plava sočiva! Dakle, sve ono po čemu je bila prepoznatljiva.

Ovo je naišlo na opšte oduševljenje svih njenih fanova, a komplimenti su se samo nizali.

Danas Tijana izgleda skroz drugačije. Iako se nije u potpunosti odrekla zahvata na svom licu i tijelu, sada izgleda znatno prirodnije, a prema mišljenju mnogih – i ljepše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Djuricic (@tijana_djuricic_)

Ostavite komentar: