Kako je Džej govorio: Ne bih volio da doživim duboku starost

Pjevač Džej Ramadanovski preminuo je preključe u svom domu na Dorćolu. Džej je bio neko ko je život živio punim plućima. Imao je svoju filozofiju života, a prije deset godina je u emisiji “Balkanskom ulicom” rekao da ne bi volio da doživi duboku starost.

“Pa dobro sedamdeset godina i to je mnogo kako mi živimo. Ne bih volio da doživim duboku starost”, rekao je Džej tada u emisiji i onda otkrio zbog čega na taj način razmišlja.

“Čim ne možeš više da čvakaš, rikni odmah. Na šta se onda život svodi. Televizor krevet i ako nađeš neku babu, tu da bude pored tebe da te nervira. Sve te boli, daj lijekove i šta ćeš da pojedeš. Ovo masno ne smiješ. Ma idi”, rekao je pjevač tada. u emisiji “Balkanskom ulicom.

Da podsjetimo, Džej je preminuo prekjuče u svom stanu na Dorćolu u 56. godini života. Pjevač je preminuo u snu kada mu je srce stalo.

Džej Ramadanovski imao je teško djetinjstvo. Odrastao je na ulici, a bio je i u domu. Njegova učiteljica Danica Pekić, pokupila ga je uplakanog sa ulice i brinula se o njemu, zbog čega je pjevač uvijek sa suzama u očima pričao o njoj. Džeja je zapazila Marina Tucaković koja je, kako kaže, znala da će on biti velika zvijezda. Ona, takođe, smatra, da Džej u sebi nosi veliku tugu i da se uvijek trudio da bude srećan povrh svega.

Pjevaču nisu bili strani ni droga ni alkohol. Živio je buran život. Njegove pjesme svi su voljeli. Kada je Ramadanovski kročio na domaću javnu scenu sve se promijenilo. Pojam kafane i narodne muzike, mnogi su počeli da posmatraju na drugačiji način. Njegova emocija uspjela je da dotakne i ona najtvrđa srca, piše “Nova.rs”.

 

 

Ostavite komentar: