Kako izgleda estradno ljeto u doba korone

Mnoge pjevačice s početkom ljeta otputuju na egzotične destinacije kako bi se odmorile od nastupa i koncerata, međutim, ove godine to nije slučaj zbog koronavirusa.

Naime, s obzirom na trenutnu situaciju, mnogi će ovo ljeto provesti kod kuće, ali to ih ne sprečava da redovno izbacuju fotografije u kupaćim kostimima. Neke sa bazena u svojim vilama, neke sa terasa, kako koja doduše, al’ što je sigurno, sigurno je – rizik od zaraze na minimumu.

Pjevačica Jelena Karleuša prve dane ljeta provodi u svom domu na Dedinju gdje ima veliki bazen pored koga uživa u vrelim danima. Ovog puta Jelena je na Instagramu objavila video na kome pozira u crnom minijaturnom bikiniju, i tom prilikom je pokazala svoje obline, a zatim se potopila u vodu kako bi se osvježila.

View this post on Instagram

👅

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nataša Bekvalac takođe provodi vrijeme pored bazena, a uz fotografije u kupaćem kostimu istakla je koliko joj fali putovanje, pa se tako našalila napisavši: “Ja sam u Španiji.”

View this post on Instagram

Ja sam u Španiji.😂😂😂

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Ona je pozirala dok se sunčala u jednodelnom kupaćem, a na jednoj fotografiji iz vode ne vidi da ima išta na sebi, s obzirom da je grudi prekrila rukom.

View this post on Instagram

Leto je.🏝

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pjevačica Marina Tadić ove godine ljeto provodi pored rijeke, odakle često objavljuje fotografije kako se sunča. Marina je objavila nekoliko slika u kupaćem kostimu dok leži na ležaljci sa šeširom i nočarima, i tom prilikom pokazalas svoju figuru koju je za kratko vrijeme uspjela da povrati, s obzirom da se porodila prije sam četiri mjeseca.

View this post on Instagram

Šešir moj.👒

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on

Mlada pjevačica Teodora Džehverović pokazala je svoju liniju dok je pozirala pored bazena, a prije nekoliko dana i na svojoj terazi postavila je bazen na naduvavanje, s obzirom da nigdje neće putovati ovog ljeta.

View this post on Instagram

🍉

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

 

Izvor / Foto:(Nova.rs)

 

Ostavite komentar: