Kakav šok: Darko naplaćuje djevojci to što su u vezi

Iako svi bruje da se Barbara Bobak “dobro uvalila” kod Darka Lazića u Bresač, šuška se da je istina, zapravo, potpuno drugačija. Kako pričaju njihovi bliski prijatelji, folker debelo zarađuje na konto svoje djevojke, a sada joj nije samo emotivni partner, već i menadžer.

Naime, od kada je postala poznata uz Darkovu pomoć, svi su “poludjeli” za njom, pa joj je tako skočila i cijena, ali i nastupa je sve više. Lazić je spojio lijepo i korisno, pa tako djevojci debelo naplaćuje menadžerisanje.

“Barbara zaista dobro pjeva, a Lazić je to odmah prepoznao. U posljednjih mjesec dana joj ugovara tezge, vuče je s njim na njegove nastupe i pjevaju oboje. Znam da ima veliki honorar, ali i da joj on sve to sređuje jer ima kontakte i veze, samim tim što Barbara ide s njim u paketu, to joj diže cijenu”,  kaže Barbarina prijateljica i dodaje da Lazić od njene drugarice uzima velike pare:

“Ona i Dare imaju dogovor da pola njene zarade ide njemu. Tako meni Barbara kaže. Tako je to kada ti je dečko i menadžer. Svakako, ona se ne buni previše, posebno zbog toga jer je svjesna da je uspjela otkako je s njim počela da se pojavljuje. A, ako ćemo iskreno, oboje troše puno. Izlaze stalno, ručaju i večeraju po restoranima”,  rekla je ona.

Barbarina drugarica za Republiku priznaje da su pjevačicini roditelji bili ljuti na nju jer je u vezi s čovjekom koji ima dvoje male djece:

Njeni su se bunili prvo zbog Darka, a kada su čuli da joj on otima pare, onda su tek poludjeli. Oni su za to da sav zarađeni novac samo njoj ostane i da Laziću ne treba da daje ni dinara. Međutim, Barbara je roditeljima objasnila da bi pjevala samo po nekim birtijama da nije Darka, pa da će mu zasad sve to plaćati, to jest, da će mu davati pola zarade. Kada se malo probije, ona će prekinuti taj dogovor.

Ostavite komentar: