Jelena Karleuša odgovorila na pitanje o razvodu: Nisam se razvela!

Popularna pjevačica Jelena Karleuša nastupala je u Leskovcu, a novinari Kurir televizije iskoristili su priliku da sa njom otvoreno porazgovaraju kako o poslu, tako i o privatnom životu.

Iako je povod za nastup bio čuvena “Roštiljijada” u Leskovcu, popularna pjevačica kaže da je, od samog povoda važnija promocija grada i turizma, te da je njena uloga upravo ta.

“Pitanje kako to da ja pjevam na ovoj manifestaciji nije na mjestu. Ovdje sam da promovišem muziku, da podstičemo turizam…”. kaže Jelena, koja je navela da je cijeli honorar koji je dobila otišao na scenografiju.

“Mogu samo da kažem da sav honorar koji sam dobila nije za mene, već su to sredstva koja su uložena u koncert, da bi on izgledao tako kako će izgledati. Moram da kažem da ne zarađujem ništa i da sve što je grad dao, opet je uloženo u ovaj grad. U scenu, tehniku, tako da je ovo naše zajedničko ulaganje da Leskovcu i regionu bude dobro”, izjavila je pijevačica za Kurir televiziju.

Pevačica o svom privatnom životu nije htela mnogo da govori.

“Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vrijeme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponvim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavijestiti o tome”, istakla je Karleuša.

Ostavite komentar: