Jelena Đoković otkrila zašto je postala veganka: Meso volim još uvijek, ali ga ne jedem

Jelena Đoković (37) nije postala veganka uz Novaka Đokovića, već mnogo prije i nego što je sve sa njim postalo ozbiljno, i prije nego što su počeli finansijski lagodno da žive.

Ona je veganka postala još tokom studija, pošto nije imala novca da se hrani po restoranima i da svakodnevno jede sve što poželi.

– Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke – rekla je Jelena prilikom.

– Ja sam bila veliki mesojed i jako ga volim još uvijek, ali ga ne jedem. Dobro se osjećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava,

Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku tjesteninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – objasnila je Jelena, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: