Jedna od njih je Džesika Alba! Ubjedljivo najbolja žena rađa se u ovom znaku horoskopa

Žena bik je blage naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati. O mnogo čemu ima čvrsto mišljenje koje se teško može promijeniti, a ako neko pokuša da „testira“ njene granice, probudiće njen vatreni temperament.

Ona je – žena Bik!

Ipak, ova dama izbjegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti.

Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju.

Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi sa naglim promjenama. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promjene, već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese, brzo uči iz njih i vrlo vjerovatno neće dva puta ponoviti istu grešku. Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova.

U vezi nikad ne švrlja, a jednom kada se obaveže to je vjerovatno zauvijek. Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer to je put do srca ove žene.

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju bježi od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nježna, razmaziće partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje.

Ljubavne odnose voli da začini seksi razgovorima i lukavim zavođenjem.

Ipak, manje joj je važno što joj partner govori, već su joj bitnija njegova djela.

Žena Bik se najbolje slaže sa Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom. Jedna od najpopularnijih žena na svijetu rođenih u znaku Bika je glumica Džesika Alba.

Ostavite komentar: