Jedna ga ucijenjila, a druga tužila! Pjevač Darko Lazić “nema sreće” sa ženama

Marina Gagić, partnerka pjevača Darka Lazića, prije nekoliko dana obrisala je sa svog Instagram profila fotografije sa njim.

Iako se u javnosti uveliko spekulisalo šta je tačan razlog za tako nešto, domaći mediji navode da je u pitanju porodična drama.

“Lazić je imao porodičnih problema i to smo svi mogli da primijetimo. Izgleda da u posljednje vrijeme nije u najboljim odnosima sa Marinom. Baš zbog svega toga gleda da se ne pojavljuje u javnosti i u medijima. Svaki put otkazuje gostovanja i snimanja, jer je napet i nije raspoložen”, priča izvor i dodaje: “Svi smo mislili da će ga Marina promijeniti, ali je on postao još više neodgovoran i bezobrazan.”

“Stalno juri, trči, nikad ga nema kada joj je potreban. Telefon mu je stalno ugašen, a i često mijenja kartice. Prije neki dan je oko devet sati uveče došao pijan sa proslave, što se izgleda Marini nije dopalo. To je samo jedan od razloga, kao i kap koja je prelila času. Neozbiljan je i ako želi da je zadrži, mora da se promijeni”, govori izvor.

Nakon drame koja se odigrala, oglasila se i Marina Gagić na svom Instagram profilu i potvrdila da su oni još uvijek zajedno.

Tu nije kraj – Darkova bivša supruga, Ana Sević ponovo će se navodno naći na sudu sa njim i to zbog “povrede časti”. Nakon što je pjevač ispričao da ćerku Lorenu koju je dobio u braku sa Anom nije vidio godinu dana.

Ana je navodno riješila da istinu i pravdu potraži na sudu. Osim što je odmah objavila fotografije Darka i Lorene koje pokazuju da su se otac i ćerka viđali više puta tokom ove godine, Ana je, prema pisanju štampe podnijela tužbu za povredu časti protiv bivšeg supruga, piše Pink.

Ostavite komentar: