Jadranka se “resetovala”: Zapjevala “Srpkinja je majka mene rodila” VIDEO

Jadranka Barjaktarović navukla je bijes kada je prošle godine u Crnoj Gori otpjevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!, a sada je izgleda promijenila ploču.
Naime, na društvenim društvenim mrežama se pojavio snimak kako pjeva pjesmu “Srpkinja je majka mene rodila”, uz komentar da se “resetovala”.
Podsjetimo, pjevačica se poslije skandala pravdala da ju je ponijela atmosfera i da nije nikome htjela da naudi niti da ga uvrijedi.

“Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogriješi, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumijemo, nije mi bila namjera nikog da uvrijedim i ponizim, volim obje zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvrijeđenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome”, napisala je pjevačica tada i dodala da ju je ponijela atmosfera na mitingu pristalica Mila Đukanovića.
“Rekla sam da sam pogriješila, da nikakvu lošu namjeru nisam imala, atmosfera me je ponijela, pjevala sam onako kako su ljudi u publici pjevali sa mnom”.

Ostavite komentar: