Iznenađenjima nikad kraja: Biznismen iz Švajcarske hotelski kompleks nazvao po Lepoj Breni

Pjevačica Lepa Brena godinama je velika inspiracija milioneru porijeklom iz Srbije, koji posljednjih 80 godina živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da hotelski kompleks nazove po njoj.

Objekat će, prema pisanjima pomenutog lista, kompletno biti uređen po svjetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene, a u kompletno opremanje objekta za turiste uložiće čak tri miliona evra. Na svakom spratu u hodnicima će biti pjevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.

Hotel će imati šest zvjezdica, a Brena će dobiti svoj luksuzni apartman pod nazivom “Brenin kutakt” od čak 100 kvadrata iz kog će se prostirati pogled na ovaj deo zaliva.

Navodi se i da je pomenuti milioner čak i svoju pokojnu suprugu zvao “moja Lepa Brena”, te je iz ljubavi prema njoj, ali i poštovanja prema liku i djelu Lepe Brene, on odlučio da milione uloži u hotel u kom će i on sam uživati do kraja života.”Pjevačica se trenutno nalazi u Crnoj Gori gdje ljetuje sa suprugom Bobom Živojinovićem, a ovim povodom se nije oglašavala za medije.

Ostavite komentar: