Iz života Tome Zdravkovića: Gordana otkrila detalje braka sa legendarnim pjevačem

Legendarni pjevač Toma Zdravković iza sebe je ostavio neizbrisiv trag, kroz pjesme, ali i kroz način života koji je vodio.

Nakon što je prikazan film “Toma”, ljudi su počeli dodatno da se interesuju za detalje iz života legendarnog pjevača. Poznato je da je bio miljenik žena, a njegovo srce do kraja života pripadalo je Gordani sa kojom je godinama živio u Americi i sa kojom ima sina Aleksandra.

Ona je jednom prilikom otkrila kako se rodila ljubav između nje i Tome i kako je izgledao njihov sudbinski susret, koji je i prikazan u filmu.

“Naš susret se dogodilo u Torontu sasvim slučajno. Toma je pjevao u nekoj kafani, ja sam tada bila jako mlada i voljela sam pjesmu i kafanu. Odatle je sve počelo, a nakon toga smo se vjenčali i živjeli zajedno do njegove smrti. Kad dođem u Srbiju uvijek mislim da ću se sresti sa njim. Dok ne dođem na njegov grob, ne mogu da shvatim da ga stvarno nema više”, pričala je ona.

On je ispričao kako je jednom prilikom u Beču pjevač u jednoj kafani pred suprugom poslao piće ženama za susjednim stolom, a i sama Goca istakla je da joj nije smetalo to što je Toma bio zaljubljive prirode.

“Meni to nije smetalo, vjerovatno jer je on svuda pronalazio inspiraciju i sretao mnoge žene. Uopšte ne sumnjam da se zaljubljivao mnogo puta, jer je bio takve prirode. Recimo, pjesma “Danka” bila mi je jako draga, a kad sam upoznala Danku onda mi je bila još draža”, istakla je Goca i dodala da je to sve bilo dio Tome Zdravkovića.

“Sve njegove gluposti, ali i lijepe stvari, to je bio on. Stvarno je bilo nemoguće tu nešto promijeniti. Ponekad sam samo htjela da mu pomognem u određenim situacijama, ali nikad mu nisam nešto branila ili se svađala, već sam samo govorila: ‘Proći će to, pusti, ako si se zaljubio, odljubićeš se'”, govorila je ona.

Nakon što se pjevač razbolio od raka pankreasa, Goca ga je odvela u Ameriku na liječenje.

“Toma je želio da bolest sakrije od svoje majke jer nije mogao da podnese da on umre, a da ona ostane da živi poslije njega. To mu je bilo strašno. Jurili smo po Americi da se on liječi i njegova muka nas je zbližila”, ispričala je udovica čuvenog pjevača jednom prilikom.

Kako je priznala, voljela bi da počiva pored njega.

“Toma je i dalje uz mene, svaki dan. Moja želja je da me jednog dana sahrane pored njega, ja bih to voljela”, iskrena je Gordana, prenosi Kurir.

Ostavite komentar: