Ivana Selakov o Lukasu: Na svojoj koži sam od njega osjetila nedžentlmensko ponašanje

Pjevačica Ivana Selakov prgovorila je o nedavnom verbalnom ratu koji je imala sa kolegom Aleksandrom Vuksanovićem Lukasom, a prilikom kojeg ju je pjevač najstrašnije izvrijeđao.

Ivana je ponovo progovorila o neuglasicama i upućenim riječima koje Lukasu ne može da oprosti. Ona je prvo istakla da nikad nije bila konfliktna osoba i da se uvijek klonila skandala, te da ju je ovaj sa Lukasom, koji je mjesecima punio novinske stupce, dotukao.

„Kad se tako nešto desi jednostavno budeš šokiran jer meni to nije normalno, iako je većini estrade to sve normalno. Naravno da me je sve to potreslo, jer idem uvijek srcem, ali ojača te svaka ta sitnica.

Postojao je jedan dogovor sa njegovim producentom, a ja sam svoju stranu dogovora ispoštovala maksimalno, kao i do sada. Uostalom ne bi došlo do četvrte saradnje da nije sve do sad bilo ispoštovano i uspešno. Lukas i ja smo uvek bili u jako dobrim odnosima, poštovala sam ga kao muzičara, na kraju krajeva koliko je on mene poštovao kao muzičara i osobu dokazuje i to što je od svih svojih kolega pozvao mene da pevam na njegovoj promociji.

Ovoga puta imali smo dogovor, jer kad imate duet neki dogovor mora da postoji, na primjer ko će da plati pjesmu, ko će da plati spot a ja sam, kao i uvijek, sve preuzela na sebe. Postojao je dogovor kog dana će biti premijera, gdje će i koliko sati početi promocija pjesme, bilo je sve dogovoreno i sve je bilo dobro do trenutka kada dogovor od strane producenta nije ispoštovan, tu je nastao haos. Pustili su pjesmu tri dana ranije bez mog znanja, i to na neki Jutjub kanal koji nije bio dogovoren”, priča Ivana.

Pjevačica je istakla da tokom dugogodišnje karijere nikad nije pravila skandale, kao i da je u poslu veoma prezicna, ozbiljna i poslovna i da ne voli kad se dogovor ne ispoštuje.

„Baš sam se osjećala bezveze jer se se potrudila da taj čitav projekat bude dobar i žao mi što je publika ostala uskraćena. Poslije toga sam bila razočarena i prvi put sam na svojoj koži osjetila nedžetlmensko ponašanje nekog muškarca“, ispričala je Ivana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala:

„Telefon mi je zvonio non stop, trudila sam se da odgovorim novinarima, ali da maksimalno budem kulturna, korektna i da objasnim da pjesme neće biti, nakon čega sam doživjela nedžetlmensko ponašanje u medijima. Jako sam bila šokirana i tužna, ali svakog čuda tri dana dosta.

Na pitanje voditelja da li se čula sa Lukasom, kratko odgovorila: „Nismo se čuli”, piše Nova.rs.

Ostavite komentar: