Ivana puca od seksepila! Od depresivne bucke do zavodnice u Zvezdama Granda FOTO

Ivana Bogićević skrenula je pažnju na sebe u šouu Zvezda Granda u kom se pojavila sa 22 kilograma manje.

Nekadašnja bucka priznala je da je bila u depresiji zbog kilaže, dok danas ponosno pokazuje svoje tijelo, čak i ako otkrije i više nego što treba.

“Rekla sam da od mene svaki put očekujete nešto novo”, kaže takmičarka koja se u četvrtom krugu pojavila u minijaturnoj haljini i koja je pukla baš pred  kamerama.

“Samo je skliznula, dobro da se to nije desilo na sceni. Mada i da sam ostala bez haljine, opet bi bio šou, a i ne bi bio prvi put da mi gledaoci vide zadnjicu”, s osmijehom kaže Ivana i dodaje da danas puca od samopouzdanja.

“Nije to samo zbog kilaže. Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala ni malo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam. Taške me stavi na stolicu i vikao je zato što se bojim svakog ko stane pored mene. I tad su krenula sva moja ludila. Bila sam u svom svijetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osjećaću se kao ona, možda čak i bolje”, tvrdi Ivana, piše Express.

Ostavite komentar: