Ispovijest Zerine Hećo: Evo u kakvom je trenutno odnosu sa pjevačem iz Banjaluke

Nakon dramatičnog ljubavnog odnosa sa pjevačem Dadom Glišićem s kojim je skoro godinu dana provela u Beogradu, bivša zadrugarka Zerina Hećo govorila je poslije dužeg vremena za javnost.

Ona je svoju ispovijest imala u emisiji “Premijera – Vikend specijal”. Ovom prilikom rekla je kako ju je poznati pjevač fizički i psihički maltretirao. Zerina Hećo je otkrila i kako se osjeća i da li je preboljela težak period koji je iza nje.

“Nikada neću više vjerovati ljudima, pogotovu muškarcima. Više ću da se brinem za sebe, pogotovo za zdravlje. Sve što sam nakon toga pročitala, pregledala, vidjela i čula, bilo je šokantno. Tako da, mogu da kažem da je moj krug ljudi sužen na minimalno i da sam ja u okruženju gdje sam izolovana, što mi prija”, priča Hećo.

Posljednjih nedelja mediji su navodili kako Dado Glišić na sve moguće načine pokušava da stupi u kontakt s Zerinom Hećo, kao i da na sve moguće načine pokušava da je razdvoji od kćerke, a Hećova je otkrila i da li je s pjevačem u bilo kakvom odnosu. Zerina je rekla i kako trenutno radi na novim pjesmama, ali da je saobtirana.

“Ne postoji nikakva relacija, niti bilo kakav odnos, niti će postojati. Što se tužbe tiče, za to se brine tužilaštvo i moj advokat. Dosta sam sabotirana što se tiče tog muzičkog posla, ali se trudim da ljudima prezentujem sebe kao nekog izvođača i kao nekoga ko komponuje i piše tekstove, pa će se valjda i ta vrata otvoriti”, dodala je Zerina, piše Pink.Ostavite komentar: