Imaju različite karaktere: Najmanje kompatibilni horoskopski znakovi za sklapanje veze

Postoje određeni horoskopski znakovi koji nisu kompatibilni, te zbog svojih različitosti često se suočavaju s problemima u vezi.

Ovo su znakovi koji imaju u potpunosti različite karaktere i koji bi trebali dobro razmisliti prije nego što započnu ljubavnu vezu:

Ovan i Riba

Ovan je energičan, odlučan i iskren u svakom trenutku. Iz tog razloga mu najbolje pristaje uloga vođe. S druge strane, Riba je naročito emotivna i sve prima k srcu. Teži savršenoj ljubavi te je zbog toga Ovan smatra zahtjevnom i emotivno iscrpljujućom.

Lav i Bik

Ovo su dva najtvrdoglavija horoskopska znaka. Gotovo je nemoguće da se usaglase. Osim toga, Lav po prirodi uvijek želi biti u centru pažnje, a Bik ima sporiji i opušteniji pristup životu. Jedina stvar koja im je zajednička je naklonost prema materijalnim stvarima, ali ni to nije dovoljno da njihova ljubavna veza uspije.

Blizanac i Škorpija

Blizanac je izrazito komunikativan horoskopski znak. Konstantno je u potrazi za novim prijateljima i ne oklijeva pokazati sve što osjeća. Međutim, Škorpija je ljubomorna i manipulativna, što će dovesti do kraha veze.

Ostavite komentar: