Ima i čime da se pohvali: Stanija pokazala luksuzni penthaus od 150.000 VIDEO

Stanija Dobrojević kupila je penthaus od 120 kvadrata u Rumi, a kako se piše za nekretninu iskeširala je čak 150.000 evra.

Ona je sada otvorila vrata svog novog doma koji je još uvijek u procesu rada, ali je većina stvari urađena, dok se čeka namještaj, a potom da se useli zajedno sa svojim dečkom Markom Markovićem.

“Zidovi su još uvijek prazni, al završili smo fazu krečenja, postavili kristalne lustere, zidne lapme takođe. Kuhinja se još uvijek radi, nije završena, fale ručke neke. Još svašta nešto ima da se završi. Terasa je jedino ful opremljena, očišćena. Kamin je gotov, prelijepo izgleda. Vešeraj mi je u procesu rada, tu će biti veš mašina, sušilica, sve skalamerije. Cipelarnik još uvijek čekam”, pričala je Stanija dok je pokazivala svaki dio raskošnog stana.

“Kupatilo je u procesu. Ima tu svašta da se uradi, dolazi veliko ogledalo. Inače, stan mi je pun ogledala i kristala. Tu je i mala bjuti soba, moja omiljena soba gdje će biti sva moja garderoba, tašnce. I spavaća soba sa ogromnim plakarom”, rekla je starleta, prenosi Blic.

Ostavite komentar: