Igor Kojić se oglasio iz Zagreba: Pokušava da spasi brak sa Severinom

Igor Kojić potvrdio je da je posjetio Zagreb, i to uoči 49. rođendana svoje supruge Severine Kojić. Fudbalski menadžer oglasio se iz glavnog grada Hrvatske i na Instagramu objavio fotografiju sa svojim prijateljem dok sjede u jednom lokalu.

Nakon što smo prije nekoliko dana, tačnije u utorak objavili da je sin Dragana Kojića Kebe u tajnoj posjeti Zagrebu, gdje je viđen u šetnji centrom grada, juče je i sam to potvrdio. Igor se, po svemu sudeći, odlično provodi, a izvor koji ga je vidio tamo kaže da je bio u odličnom raspoloženju i da se sa nekim dopisivao, kao i da nije skidao osmijeh sa lica.

Sada je otklonio sve sumnje u tu informaciju i objavio fotografiju iz jednog lokala, tagujući lokaciju – Zagreb. Igor je tamo sedio sa jednim prijateljem, a sudeći po osmijehu, bio je odlično raspoložen.

”Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu u Mostovima je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela”, napisao je Igor ispod fotografije.

Slika je za nekoliko sati dobila više od hiljadu lajkova, ali i dosta komentara. Ipak, Igor nije odgovarao na pitanja pratilaca da li se vidio sa Severinom, a svako takvo pitanje je obrisao čim ga je pročitao. Ova objava se dopala i njegovoj majci Olji Kojić, pa je prokomentarisala emotikonima aplauza.

Podsetimo, izvor je otkrio je da je Igor otišao u Zagreb kako bi sa svojom i dalje zakonitom suprugom riješio sve probleme i kako bi zajednički definitivno donijeli odluku da li će okončati svoj brak ili će nastaviti da budu zajedno. Navodno, pjevačica se zalaže za razvod, dok on na sve načine pokušava da izgladi probleme sa njom.

Ostavite komentar: