Horoskop za 23. maj: Blizanci su nervozni, Ovan na novčanom gubitku

Pročitajte dnevni horoskop za 23. maj 2022. godine!

Ovan

Danas vam novac izmiče iz ruku, i ako ne budete oprezni, možete da budete na gubitku! Iskušenja je mnogo, a najlakši način da ih prebrodite je da se družite s prijateljima. Neko od njih ima odličan savjet vezan za vaš ljubavni život, dobro ga poslušajte!

Bik

Danas vaše pregovaračke sposobnosti dolaze do izražaja, dnevni horoskop kaže da ćete dobiti sve što želite ako budete bili pametni u komunikaciji! Neko se previše oslanja na vas, i treba da ga postavite na svoje mjesto. U ljubavi, pazite da ne kažete nešto što ne mislite.

Blizanci

Dnevni horoskop vam predviđa nervozu, jer je došlo vrijeme da sredite nešto u kući što stalno odlažete. Ali, iznenadićete se koliko će vam to zapravo harmonije donijeti, bićete srećniji i rasterećeniji kada završite te obaveze. Dobar je dan za rješavanje nekog porodičnog problema ili nesuglasice.

Rak

Želite samo da uživate i budete kreativni, i prava vam je gnjavaža što danas morate da radite. Vrijeme za opuštanje je tek večeras, odmah recite partneru da ostajete kod kuće. Rakovi koji nisu u vezi trebalo bi da obrate pažnju na poruke koje dobijaju od neke osobe koja već neko vrijeme pokušava da bude primijećena.

Lav

Dnevni horoskop vam savjetuje da se riješite neke loše navike. Ako imate neki porok, ili samo grickate nokte, danas je dan kada imate dovoljno volje i energije, a zvijezde su na vašoj strani da vam pomognu da se izborite sa lošom navikom. Svakodnevni život vam postaje pomalo haotičan, razmislite kako da ga učinite opuštenijim.

Djevica

Izuzetno ste romantični danas i spremni ste partneru i da progledate kroz prste za nešto što vas inače nervira. Strast vas motiviše i više nego ikada čeznete za vrelom akcijom! Horoskop vam savjetuje i da se pripazite prolećne prehlade.

Vaga

Raspoloženi ste za širenje svog horizonta i želite da naučite neku novu veštinu. Vaša kreativnost dolazi do izražaja, i trebalo bi i partnera da uključite u svoj novi hobi. Pazite samo ako niste baš najspretniji, postoji rizik od posjekotine ili neke male povrede.

Škorpija

Odličan dan za posao, ako planirate da se izborite za bolje uslove, danas obavite taj razgovor! Dnevni horoskop vam predviđa uspjeh i sreću, i trebalo bi da iskoristite ovu priliku. U ljubavi, dogodilo se nešto što vas brine jer niste sigurni kako će uticati na vašu reputaciju.

Strijelac

Pred vama je period kakav obožavate, pun društva, provoda i smjeha! Najbolje se osjećate kada ste okruženi ljudima i to vam izuzetno prija, pokrenite se i organizujte druženje. Ako trenutno niste u vezi, moguće je i zanimljivo novo poznanstvo.

Jarac

Imate mnogo obaveza i mnogo planova, a kao da nemate želje ni za jedno, ni za drugo. Vaš nivo energije je nizak, i spavanje ili ishrana nemaju veze s tim – muči vas neko osjećanje koje ste potisnuli duboko u sebe. Iskren razgovor s nekom starijom osobom će vam pomoći da se osjećate bolje.

Vodolija

Horoskop vam predviđa da sebi želite da ugodite, pomalo je sebičan dan za vas, ali dozvolite to sebi. Dobar je dan za veću kupovinu ili izlazak u noćni provod. Samo pazite da ne pretjerate inače ćete cijeli vikend biti umorni.

Ribe

Moguć je poziv izdaleka koji će vas prilično zbuniti, u pitanju je osoba s kojom davno niste bili u kontaktu. Da li ima iskrene namjere, ili pokušava da vas iskoristi, budite sigurni prije nego što pristanete na viđanje. U ljubavi, imate vrelu fantaziju o nekoj osobi iz svoje okoline.

Ostavite komentar: