Horoskop za 2. jul: Djevice čeka finansijski dobitak, a Lavovi će se ludo zaljubiti

Planete su vam pripremila vrlo zanimljive trenutke…

OVAN

Danas ćete sprovesti analize različitih tipova investicija. Vaša dobra ideja vrlo brzo će naići na podršku uticajnih osoba. Ovnovi koji su u vezi danas imaju podršku planeta za uspješno planiranje zajedničke budućnosti. Izbjegavajte sada zatvorene, zadimljene prostorije.

BIK

Planete u vašem polju poslovne saradnje intenziviraju dinamiku vaših dogovora. Proširenje kruga saradnika. Konstruktivnim razgovorom s vašim partnerom i ukućanima prevazići ćete krupan porodični problem. Promijenite režim ishrane. Masna i začinjena hrana vam očigledno ne prija.

BLIZANCI

Rad na više poslova u isti mah može rezultirati smanjenom usredsređenošću, pa su danas mogući previdi. Blizanci ovih dana razmišljaju o tome da ozvaniče svoj odnos s partnerom. Pred vama je veoma ozbiljan razgovor. Muči vas alergija, potrebna vam je odgovarajuća terapija.

RAK

Uživate posebnu popularnost u svojim profesionalnim krugovima. Svojim originalnim idejama nadmašićete konkurenciju. Burna rasprava s partnerom ili njegovo nedoslijedno ponašanje doprinosi tome da se osjetite neshvaćenim. Smanjite unos kafe, smeta vam kofein.

LAV

Glavna tema gotovo u potpunosti se vrti oko novca. Nastojite da sprovedete investicioni plan, i to će vam poći za rukom. Lavovi provode dan u veoma prijatnom društvu, okruženi pažnjom i divljenjem. Možete ući u tajnu vezu. Više vremena provodite u prirodi.

DJEVICA

Posebnim zadovoljstvom će vas ispuniti završetak rada na velikom projektu ili poslovnom poduhvatu. Finansijski uspjeh. Nezadovoljstvo okolnostima u vezi ili u braku prevazići ćete iskrenim razgovorom s partnerom. Osjetljivost pluća, nemojte zanemarivati simptome.

VAGA

Nepredvidljiv tok razgovora sa nadređenima i kolegama može da vas izloži stresu. Sačuvajte prisebnost i budite diplomata. Partner se prilagođava vašim potrebama i spreman je da promeni one aspekte ponašanja koji vam smetaju. Prehlada, prelazi u kijavicu, pa u kašalj.

ŠKORPIJA

Pažljivo analizirajte situaciju što se tiče buduće poslovne odluke. Mudrije bi bilo da sačekate da vam vrijeme pokaže još neko potencijalno rješenja. Kratkotrajna turbulencija u vašoj vezi se odigrava danas, ljubomorna scena. Problemi sa kičmom, naročito u predjelu lumbalnog dijela

STRELAC

Uspjeh vas očekuje kroz timski rad i saradnju s prijateljima. Dominantna tema je poslovna saradnja sa inostranstvom. Ovaj dan vam donosi magičnu atmosferu osvajanja i uzajamne opčinjenosti sa osobom koju ste nedavno upoznali. Obratite pažnju na saobraćaj.

JARAC

Veliki broj planeta u vašem znaku donosi vam dodatnu energiju! Mudrim potezima unaprijedićete finansijsku situaciju. Ljubavnu dilemu vam donosi sve prisniji odnos sa osobom koju poznajete preko posla. Poslušajte svoje srce. Skloni ste povredama, uganućima.

VODOLIJA

Razgovori iza zatvorenih vrata i poslovni plan obavijen velom tajnosti predstavljaju glavnu temu. Čuvajte svoje poslovne tajne. Romansa je na vidiku za slobodne Vodolije. Vaše novo poznanstvo pretvara se u nešto mnogo više. Uradite osnovne zdravstvene analize.

RIBE

Nezaposlene Ribe očekuje odlična poslovna ponuda ili rad na novom projektu. Uspjeh ćete postići čak i ako u svemu bude postojao rizik. Slobodne Ribe očekuje izvanredna prilika da svoju srodnu dušu upoznaju na društvenom skupu.

Ostavite komentar: