Horoskop otkriva: Evo gdje sve možete upoznati ljubav svog života

Svi se nadamo da ćemo filmski upoznati ljubav svog života, a to se nekome dogodi, a nekome ne, no valja znati gdje je očekivati.

Upravo tu horoskop može pomoći jer on otkriva gdje ćemo upoznati ljubav:

Ovan

Budući da su osobe rođene u ovom znaku pravi avanturisti koji ne mogu dugo mirovati na jednom mjestu te stalno pokušavaju upoznavati ljude, oni će pronaći ljubav na putovanju. No, ne mora se raditi isključivo o putovanju od nekoliko dana, nego i o primjerice studentskoj razmjeni na kojoj se ostaje po nekoliko mjeseci.

Bik

Bikovi su strpljivi i topla srca pa ih prijatelji jako vole, a osim toga znaju dobro i slušati. Svojim slušalačkim sposobnostima stvaraju povjerenje kod drugih ljudi pa bi tako i mogli upoznati ljubav svog života. Oni će ljubav upoznati kroz razgovor, a velika vjerojatnost je da će se to dogoditi na zabavi ili čak na predavanju kada kolega započne priču s njima.

Blizanci

Osim što su inteligentni, blizanci imaju vrlo razvijen smisao za humor i vole nasmijavati ljude. Svoju ljubav upoznaće na poslu ili u školi gdje će ta osoba zamijetiti njihov neodoljivi šarm kojim će ih osvojiti odmah.

Rak

Rakovi kao da žive za ljubav te su vrlo emotivna  bića. Vrlo su oprezni kada je u pitanju ljubav jer se boje `odbijanca` pa će zato ljubav svog života upoznati preko zajedničkih prijatelja. To je zato što će se osjećati sigurnije i znaju što otprilike mogu očekivati.

Lav

Premda su lavovi vrlo velikodušni i otvorenog uma, ponekad znaju biti totalni kontrol frikovi. Upravo zbog toga će svoju ljubav upoznati online preko različitih sajtova za dejtanje. No, ne isključuju se niti društvene mreže. To je tako jer mogu imati potpunu kontrolu nad svojim profilom.

Djevica

Djevice su inteligentne, disciplinirane, praktične i analitične te im učenje nije strano. Većinu svog vremena vole provoditi učeći ili čitajući u knjižnici. Ne treba puno reći nego da će svoju ljubav upoznati u knjižnici ili čitaonici.

Vaga

S vagama se lako slagati, a to je možda zato što su veliki diplomati. Vjeruju ljudima, a to je zato što su velike romantičarke u duši, a svoju ljubav će upoznati na vrlo neobičan način primjerice probavajući domaće vino na štandu kod lokalnog vinara.

Škorpion

Škorpioni su jako strastveni, a sve veze koje imaju, bile one ljubavne ili prijateljske, su im uvijek značajne. Puni su samopouzdanja pa će svoju ljubav upoznati u teretani ili čak na karaokama u klubu dok budu pokazivali svoju hrabru osobnost.

Strijelac

Čista pozitiva pršti iz strijelaca, a njihovo veselje je totalno zarazno. Svi znaju da će se zabaviti ako budu u društvu strijelca, a ljubav svog života upoznat će na muzičkom festivalu ili na nekom egzotičnom putovanju.

Jarac

Rezervirani i strpljivi su dvije osobine koja krase osobe rođene u znaku jarca. Oni uglavnom izbjegavaju rizik te jako ne vole kada imaju visoka očekivanja pa se razočaraju. Ljubav svog života će upoznati tako što će sresti starog prijatelja, s njim početi razgovor i shvatiti da je to `to`.

Vodolija

Vodolije su velikodušni i odani, a svoju kreativnost iskorištavaju tako da pomažu drugima. Zbog toga će svoju ljubav upoznati volontirajući u azilu ili radeći na nekom projektu koji bi trebao poboljšati život drugih.

Ribe

Budući da su ribe vrlo osjećajne i saosjećajne to ih čini odličnim prijateljima. One uistinu mare za tuđe osjećaje i druge stoga neće čuditi ako njihovo prijateljstvo s nekim dečkom procvjeta u pravu ljubav.

Ostavite komentar: