Horoskop kaže: Dame rođene u ovim znakovima žive duže

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima posebne i da ih čeka dug i srećan život. Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvijesti.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mješavina strasti i intelekta. Ona je seksepilna, moćna i zna šta želi! Privlače osobe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nježni romantičari, ali to ne demonstriraju svima. Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati dio njihovog unutrašnjeg “ja”, neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škorpije su nevjerovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

 Strijelac

“Mačka koja hoda sama.” Više od svega cijeni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razumije njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost. Žena Strijelac cijeni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promjene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocjen.

Ostavite komentar: