Holivudski zavodnik sada je neprepoznatiljiv: Svi ga znamo iz čuvenog filma

Holivudski glumac Bili Zejn (54) najpoznatiji je po ulozi pokvarenog tajkuna Hoklija iz filma “Titanik”, kojem je glavni cilj bio da oženi Rouz, koju je igrala Kejt Vinslet.

Nakon toga snimio je mnogo filmova, ali ni s jednim nije ostvario takav uspjeh.
“Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme poznato je da u Holivudu rijetko ko rizikuje. Svi idu na sigurno jer je u pitanju veliki novac. Zato, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zlog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove”, rekao je Bili jednom prilikom.
View this post on Instagram

A post shared by Billy Zane (@billyzane)

Iako ga pamtimo kao holivudskog zavodnika, godine su mu ipak donijele promjenu imidža. Obožavateljke su ludjele za njim zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda. Glumac se prilično promijenio od tada i nije više tako zavodljiv kao što je bio. Ostario je, kao što svi starimo, ali je izgubio prepoznatljivo lice, pogled i teško bismo ga prepoznali, da ne znamo da je on, prenosi b92.
Zejn je od 2010. godine u vezi s manekenkom Kendis Nil (34), s kojom ima dvije kćerke. Za vrokeme pandemije, glumac se posvetio slikanju, koje mu je oduvijek bilo velika strast, a imao je i nekoliko izložbi.

Ostavite komentar: