Hit snimak pjevačice: Tea se utegla i na njoj sve “puca”, mazila se po tijelu i ljubila dolare VIDEO

Pjevačica Tea Tairović počela je američku turneju, a snimci s nastupa u Čikagu usijali mreže što zbog haljine, što zbog komentara o bakšišu.

Tea je već održala nastup u Čikagu, pred prepunom salom, mahom naših ljudi koji tamo žive i rade, a snimak s nastupa pokazao je i kako se sredila, plesala, ali i zaradila.

Iako za ovakav tip nastupa nije uobičajeno da pjevači dobijaju bakšiš od posjetilaca kluba, Tei je i to pošlo za rukom, pa je u jednom trenutku snimljena kako pleše i mazi se po tijelu, a potom ljubi novčanice, prenosu Telegraf.

Tea je uzela nekoliko stotina dolara, a izazovnim plesom u dugoj uskoj haljini koja je isticala njenu izvajanu figuru, publiku je navela na “ludilo”.

 

@teatairovic.mp3 CHICAGO 🇺🇸 #najednunoć #dance #american #usatour #teatairovic❤️ #club #clubamerica #koncert #nastup #likes #like #viralvideo #viral ♬ original sound – 𝘛𝘌𝘈 𝘛𝘈𝘐𝘙𝘖𝘝𝘐𝘊

Zbog dijela na kojem se vidi kako zavodljivo pleše, uvija kukovima, ali i ljubi novčanice nastao je haos u komentarima ispod:

“Koliko voli pare, nestvarano”, “Brutalna si, nije ovo ništa za tebe”, “Bravo, bombo pokupi im sve pare”, samo su neki od komentara…

Ostavite komentar: