“Ha, ha, ha. Istina je koliko i da sam umro”: Aca Lukas nakon vijesti da je u bolnici

Mediji su prenijeli informaciju prošle sedmice da je Aca Lukas hitno primljen u bolnicu prije dva dana zbog bolova u stomaku.

Lukas kaže da nema nikakve bolove i da nije bio u bolnici.

“Ha,ha,ha, vijest je toliko tačna koliko i da sam umro prije dva dana. Prošlo je sedam dana, dajem sebi parastos”, našalio se Lukas. Dodao da je posljednji put bio u bolnici kada je primio drugu dozu vakcine prije 15 dana. On je već danima u sukobu s kolegama koje traže pravo da rade.

“Država je već podijelila pomoć prije nekoliko mjeseci. Ja nisam bio u toj grupi i ne bih ni bio u toj grupi. Ljudi koji imaju po pet-šest stanova po Beogradu traže pomoć. Radite, utovarujte ugalj”, poručio je.

Međutim, pjevačeve riječi iskorištene su odmah protiv njega, ali on ni ovog puta nije ostao bez teksta. Lukas je još oštrije osudio zahtjev da se organizuju okupljanja tokom pandemije korona virusa, koja ne jenjava.

“Sva sreća pa je ta izmanipulisana bulumenta u stvari jedna šaka jada, i naravno da nije odraz muzičara Srbije. Pa mi je draže da viču “Ua, Lukas” nego da me ovakve vedete, ne daj Bože, hvale. A onda se bune kada ih neko sasvim argumentovano pita: zašto protestujete? Smatrate da vam neko brani da radite? A gdje biste ovog trenutka vi radili, to jest svirali? Kada su mjesta gdje se to radi, ako niste znali, u cijelom svijetu zatvorena. E pa, gospodo, još jednom: ne treba ni ugalj da utovarujete, jer ste vi jedna, na svu sreću, mala grupa retardiranih idiota. Još jednom da ne bude zabune – iza svake napisane riječi koju upravo čitate isključivo stojim ja. Aca Lukas! Pozdrav! Ua, Lukas, živjele budale!”, žestoko je poručio pjevač.

Ostavite komentar: