Grudi u prvom planu: Muž Verice Rakočević nacrtao obnaženi portret njene ćerke FOTO

Dizajnerka Elena Karaman, ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, odlučila se za nekonvencionalni način života i živi daleko od kamera i pažnje medija.
Muž Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević, naslikao je portret obnažene Elene i sa ponosom ga pokazao.
“Elena, drugačija, mistična, lijepa”, napisao je Veljko, a onda je Elena podijelila fotografiju na svom Instagram profilu, a grudi su bile u prvom planu.
“Moj talentovani Veljan”, napisala je Elena.

Inače, dizajnerka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević su u skladnom braku, ali s vremena na vrijeme kao i svaki bračni par imaju krize, razmirice i svađe, a budući da su oboje srčani, plahoviti i direktni, teške riječi dođu u prvi plan, ali oni smatraju da time što svoje probleme rješavaju u hodu, njihov odnos čini zdravim.
Ipak, kada se pojave veći problemi, posve nerješivi Verica Rakočević i Veljko tada odlaze na jedno posebno mjesto. Oni svojom kamp prikolicom idu u divljinu, a koja im pomogne u rješavanju problema više nego odlazak kod bračnog savjetnika. Svojom kamp prikolicom supružnici uglavnom tada vole da otputuju na jezero ili reku koja, po starom dobrom vjerovanju, ima sposobnost da ponese sve nedaće sa sobom.

Ostavite komentar: