Grandova voditeljka se udala za italijanskog grofa kog je upoznala na internetu

Nekadašnja voditeljka Lidija Skrinjik-Arćeri dugo godina je bila prepoznatiljov lice “Grand produkcije”, ali se nakon udaje za svog sadašnjeg supruga, italijanskog grofa, potpuno povukla iz javnosti i napustila Srbiju.

Naime, muža s kojim je u skladnom braku je upoznala preko interneta.

Ubrzo nakon udaje povukla se iz medija, odselila iz Srbije, a promijenila je i ime na društvenim mrežema i zove se Gianluigi E Lidija Archieri.

Lidija je svojevremeno jednom prilikom otkrila kako se između nje i italijanskog grofa rodila ljubav i sve je počelo sasvim slučajno.

“U moje vrijeme nije bilo “Fejsbuka”, ali je istina da smo se upoznali putem “nove tehnologije”. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam željela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni riječ, ja njemu riječ i eto, danas smo u braku”, rekla je Lidija i nastavila:

Tihomir Tepic Zvezda moja… <3

Objavljuje Gianluigi E Lidija ArcieriSrijeda, 21. svibnja 2014.

 

“On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja djeca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i riješili smo da se vjenčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da riješimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak”.

Ona je diplomirala italijanski, a u želji da unaprijedi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu, prenosi “Nova.rs”.

 

 

Ostavite komentar: