Gori internet! Objavljen snimak maloljetne Karleuše, jedan detalj posebno zanimljiv VIDEO

Jelena Karleuša podijelila je na društvenoj mreži Instagram snimak na kome se vidi kako je izgledala kada je imala samo 17 godina.

Iako se mnogim pjevačicama ne dopada kako su izgledale u ranoj mladosti, pa takve slike ili snimke sebično kriju, ne možemo reći da je to slučaj i sa JK. Poznata pjevačica je iznenadila svoje Instagram pratioce video-klipom na kojem ima samo 17 godina. Fanovi Jelene Karleuše bili su oduševljeni njenim tadašnjim izgledom.

Objavljen snimak datira iz davne 1996. godine. Po licu se primjećuje da je Jelena tada bila tinejdžerka i da je voljela jaku šminku kojom je naglasila oči i usne. Imala je i tamnije obrve nego sada.

Mnogi su primijetili da njena starija ćerka Atina dosta liči na nju, a pjevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda poput:

 

View this post on Instagram

 

Baby JK (17)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


“Prelijepa si bila tada, a i sada si”, “Kolko Atina liči na Jelenu”, “Apsolutne niko ne može da joj parira”, samo su neke od brojnih pozitivnih konstatacija na račun pjevačice.

Neki su konstatovali da je prije Arijane Grande “furala” njen zaštitni znak: “Konjski rep prije Arijane Grande, Arijana se trese” prokomentarisao je jedan fan.Ostavite komentar: