Goca Tržan progovorila o teškim temama pa se rasplakala: Da nekome donesem sreću, kad sebi nisam

Pjevačica Goca Tržan objavila je emotivan video na Instagramu u kojem priča o vantjelesnoj oplodnji, a tokom svog obraćanja nije uspjela da obuzda suze.

Goca Tržan govorila o vantelesnoj oplodnji, pa se rasplakala: “Da nekome donesem sreću, kad sebi nisam”

Nju je dirnuo gest žene sa kojom je zajedno bila na vantjelesnoj oplodnji, pa je počela da plače. Naime, pjevačicu je obuzela sreća zbog riječi žene koja ju je pozvala i rekla da joj je baš ona donijela sreću.

“Moram nešto da podelim sa vama, dobila sam poruku od jedne žene sa kojom sam bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu, poslala mi je sliku tromesečnog dečaka i napisala da smo joj mi doneli sreću”, pričala je Goca na Instagramu kroz suze, pa dodala:

“Neka je živ i zdrav sto godina, eto to se broji, da nekom donesem sreću kada nisam mogla sebi. Sve vas volim puno i nemojte da odustajete”, poručila je kroz suze pjevačica.

Podsjetimo, Goca Tržan iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima kćerkicu Lenu ali žarko želi da sa svojim sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem dobije dete, zbog čega se do sada nekoliko puta podvrgla vantjelesnoj oplodnji, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: