Goca Tržan bacila oko na tuđeg muža: “Pričala mi je kako je dobar frajer”

Pjevačica Goca Tržan bila je gost u emisiji “Nikad nije kasno”, a jedna takmičarka iznenadila ju je kada je podjelila anegdotu u kojoj se pjevačica “nabacivala” njenom suprugu.

Naime, pjevačica Ružica Čavić Tomićević pojavila se kao takmičarka u muzičkoj emisiji sa željom da se vrati na male ekrane i ponovo posveti karijeri, a tom prilikom otkrila je anegdotu sa ljetovanja u kojoj je glavni akter upravo Goca.

Prije mnogo godina, Goca i ona našle su se zajedno na jednoj rođendanskoj proslavi u Herceg Novom, kada je pjevačici zapao za oko Ružicin muž.

– Prišla mi je (Goca) i rekla mi kako je moj muž dobar frajer – rekla je Ružica, pa nastavila:

– Prođe neko vrijeme, ona opet prilazi i govori mi kako mi je muž dobar frajer. Treći put prilazi, a ja joj kažem: “Goco, moj muž”, prenosi Blic.

Goca je godinama unazad u skladnom braku sa 14 godina mlađim muzičarem Rašom Novakovićem, koji je bio bubnjar u njenom bendu, te se učesnica uplašila kada je njen suprug trebalo da sarađuje s pjevačicom.

Poslije toga Mare i ja nagovaramo mog supruga Nenada da se pridruži Gocinom bendu. Jedva je pristao, a Mare meni kaže: “I ti njega puštaš kod Goce!?”. Naravno, odmah sam krenula za njim da ga vratim – ispričala je ona, a Goca nije mogla da prestane da se smije, pa je potvrdila priču:

– Jeste i to sam rekla – priznala je ona kroz smijeh.

Ostavite komentar:

88nnd4crj7