Glumac se iznervirao: Trifunović oduzeo momku telefon i bacio na pod

Na predstavi koja je prošle sedmice izvedena u riječkom Zajcu u režiji „Voz“ Zvezdara teatra iz Beograda u kojem glavne uloge imaju Vojislav Voja Brajović i Sergej Trifunović, dogodio se incident.

Naime, jedan od muškaraca u publici nije prestajao gledati u mobilni telefon, pa mu je Trifunović prišao i oduzeo mu ga i tako zaradio aplauz publike. Gledaoci su ispričali da je iznervirani glumac kružio po parteru i momku koji ga je fotografisao i snimao oduzeo telefon i bacio ga na pod.

Međutim gledanje u mobilni telefon nije bilo jedino što je zasmetalo glumcu.

Njihovu predstavu filozofske drame o dvojici junaka, profesoru Belom i bivšem zatvoreniku Crnom, stalno su prekidali obavještenja, žamor iz publike, kašljanje i šuškanje, a gledaoci su ispričali kako se Trifunović više puta tokom predstave osvrtao na kašalj iz publike koji nije bilo moguće ignorirati.

“Otvori bombon”

“U jednom je trenutku osobi u prvom redu poručio da slobodno otvori bombon jer im nimalo ne smeta, a zatim i publici rekao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava”, ispričao je jedan od gledalaca.

Incident se ne prestaje komentarisati na društvenim mrežama. Glumac je rekao kako mu je „malo falilo, jedno pet puta“ da prekine predstavu, prenosi Avaz.

Ostavite komentar: