Fudbaler joj se često javljao i pisao: Ovo je djevojka koja je kriva za raskid Pikea i Šakire

Poslije 12 godina rastali su se Pike i Šakira, a izgleda da je njihova veza neko vrijeme bila nestabilna.

Fudbaler i pjevačica su potvrdili da su se rastali bez objavljivanja razloga. Već nekoliko dana mediji širom svijeta pišu da je Španac prevario Kolumbijku sa hostesom starom 20 godina, a nakon što je ozvaničen raskid, javila se poznata navijačica Barselone, Suzi Kortez.

Ona je otkrila da je od Pikea često dobijala poruke neprimjerenog sadržaja, a da je ćutala dosad iz poštovanja prema Šakiri.

– On je bio taj koji mi je poslao direktniju poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali jesu Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira opvo nije zaslužila – rekla je Suzi za “El Diario NY”.

Suzi je objasnila i kako je došlo do kontakta između njega i fudbalera, kao i kako su izgledale poruke koje je dobijala od njega.

– Bila sam prijateljica sa bivšim predsjednikom Barse Sandrom Roselom. Kada je Pike saznao, tražio je moj broj telefona i poslao mi je poruku. Kada sam se vratila u Brazil, poslao mi je i poruku na Instagramu. Interesovalo ga je kada ću se vratiti u Evropu, uvijek me je pitao za zadnjicu i koliko je velika i da je ljubomoran na Mesija što dobija toliko pažnje od mene. Nikada ovo nisam rekla iz poštovanja prema Šakiri, ali sada sam odlučila da ću reći sve što mi se desilo – zaključila je Suzi Kortez.

Ostavite komentar: