FBI objavio šta se desilo na letu poslije kog su se Džoli i Pit razveli

Glumica Anđelina Džoli optužila je svoj tadašnjeg supruga Breda Pita da ju je povrijedio i verbalno uznemiravao njihovu djecu tokom leta privatnim avionom 2016. godine, pokazao je izvještaj FBI u koji je CNN imao uvid.

U obimno redigovanom izvještaju, koji je objavljen na osnovu zahtjeva za informacije od javnog značaja, navodi se da je glumica ispričala agentima FBI da se sa suprugom i njihovo šestoro djece vraćala u Kaliforniju poslije dvonedeljnog odmora. Njen tadašnju suprug Bred Pit je pio kada joj je rekao da pođe za njim u zadnji dio aviona pošto je imao napet odnos sa jednim djetetom.

Pitovo ime je prekriveno u izvještaju, ali glumica u više navrata spominje svog supruga. Ona navodi da su otišli u dio aviona koji ima svoja vrata, tako da djeca nisu mogla da ih vide. Svog bivšeg supruga je optužila da ju je uhvatio za glavu, za ramena, gurnuo o zid toaleta, vikao na nju i psovao je, između ostalog, da uništava porodicu, navodi se u izvještaju o incidentu.

CNN je zatražio komentar od zastupnika nekadašnjeg bračnog para.

„Sve strane su imale ovu informaciju skoro šest godina i koristile je u prethodnim pravnim postupcima. U tome nema ničeg novog i nema nikakvu svrhu osim da bude objavljeno u medijima i nanese bol“, rekao je izvor blizak Bredu Pitu, komentarišući izvještaj.

Prema izvještaju FBI, Džoli je agentima ispričala da je dvoje njihove djece stajalo ispred vrata toaleta i plakalo uzvikujući „jesi li dobro, mama“. Pit je na to, navodno odgovorio: „Ne, mama nije dobro. Uništava ovu porodici. Ona je luda“, navodi se u izvještaju.

Glumica dalje navodi da je dijete odgovorilo da nije majka ta koja uništava porodicu, već otac. To je, navodno, razbjesnjelo glumca toliko da je krenuo ka jednom djetetu „kao da će ga napasti“, zbog čega je Džoli skočila bivšem suprugu oko vrata i počela da ga davi. Bred Pit se oslobodio bacajući se unazad i bacajući bivšu suprugu na stolice koje su se nalazile iza njega, piše u izvještaju.

Anđelina Džoli je navela da je tokom tog koškanja zadobila povrede leđa i lakta i kao dokaz priložila fotografiju, koja je dio izvještaja. U izvještaj su unijete i rukom pisane izjave djece, koja potvrđuju incident.

Glumac je tokom putovanja nastavio da pije, kasnije polivajući svoju suprugu pivom. Kada su sletjeli u Los Anđeles par se fizički sukobio, a Džoli je optužila višeg muža da je 20 minuta sprečavao nju i djecu da napuste avion.

Istražitelji su upitali glumica za ogrebotine koje je Pit prijavio, a ona je rekla da je moguće da mu ih je ona nanijela tokom sukoba.

FBI je obavio istragu 2016. godine, ali su se obje strane složile da se ne podiže nikakva optužnica i slučaj zatvori.

 

 

Ostavite komentar: