Fanovi poručuju da je dotakla dno: Ana Nikolić ne prestaje da pjeva pjesmu Milice Pavlović VIDEO

Popularna pjevačica Ana Nikolić ponovo u “svojoj” verziji izvodi pjesmu “Provereno”, hit mlade muzičke zvijezde Milice Pavlović.

Naime, Ana je 27. juna nastupila u Novom Sadu, a danas, 29. juna, na Instagramu podijelila je snimak sa nastupa i zahvalila se publici, međutim, zbog onoga što je objavila, Nikolićeva se našla na meti žestokih kritika javnosti.

Ana je u demo verziji pjevala pjesmu “Prvereno” na nastupu i baš snimak te numere je objavila, uprkos “aferi” zbog te pejsme, koja traje danima unazad.

“Brukaš se, alo”, “Ana, dotakla si dno”, “Volim te Ana, ali ovo nije tvoje”, “Imaš svoje hitove nije ti potrebno da koristiš tuđe”, “Stamota za estradu”, “Stamota je, ženo”, “Bez Milice ništa”, “Da li ćeš ikada prestati?”, neki su od komentara ispod Anine objave.

Podsjetimo, nakon što je Miličina pjesma “Provereno” postala veliki hit, objavljena je demo verzija pjesme koju je otpjevala Ana.

Međutim, Nikolićeva na nastupu ovu pjesmu ne pjeva u originalnoj verziji, već kao na demo snimku, nastupe počinje tom numerom, a na jednom od njih izjavila je da je to njena nova pjesma i da nije stigla da napiše drugu strofu.

Pavlovićeva je ranije istakla da nije problem što Ana pjeva njenu pjesmu na nastupima, već što je izvodi u demo verziji, a najavila je i tužbu protiv koleginice.

Ostavite komentar: