Evo gdje će se poroditi Maja Berović: Pjevačica za sav ugođaj izdvojila čak 7.000 evra

Maja Berović uskoro ulazi u deveti mjesec trudnoće, a kao i svaka buduća mama odavno je napravila planove za porođaj, pa i to gdje će roditi svog sina.

Poznato je da pjevačica živi na relaciji Beograd-Grac, a kako smo saznali, dosadašnje preglede nije vodila u Srbiji, već u ovom austrijskom gradu. Upravo zbog toga, ona se neće porađati kao njene koleginice u privatnim klinikama u Beogradu, već želi da je porodi doktorica koja joj vodi trudnoću iz Graca.

Izvor blizak pjevačici, otkrio je za 24Sedam u kojoj poznatoj privatnoj klinici će se poroditi Berovićeva, kao i da će tamo imati sav mogući komfor tokom boravka u bolnici. Naravno, za velike pare.

Berovićeva će platiti porođaj čak 7.000 evra, bilo da se obavi prirodim putem ili carskim rezom, a svaki dan preko predviđenog koji ulazi u ovu cijenu, koštaće je 510 evra.

Maja će moći da bude potpuno spokojna u ovoj bolnici, ali i da uživa u luksuzu kao da je u banji. Ovu kliniku izabrala je, dodaje naš sagovornik, i zbog toga što postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu, kao i poseban prostor za meditaciju.

Izvor ističe da je pjevačica potpuno posvećena trudnoći, te da je ništa drugo ne zanima. Dodaje da povremeno obavi posao koji ne može da čeka, ali da najviše vremena posvećuje „mašti i planovima oko bebe“.

Ostavite komentar: