“Estrada je malo selo”: Atraktivna pjevačica progovorila o svojim snimcima na sajtu za odrasle

Nedavno je pjevačica Rada Manojlović završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada riješila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla.

“Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pjevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima. Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo… Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od rijetko čistih osoba.

Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cijene izvjesnim “katalozima” i “rane radove” mojih pojedinih koleginica. Ta riječ ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cijenu i vi to dobro znate”, rekla je pjevačica, prenose Novosti.

Ostavite komentar: