Eminu i Anu pomirila nova pjesma! Popularne pjevačice nakon 16 godina “zakopale ratne sjekire”

Ana Nikolić i Emina Jahović zakopale su ratne sekire i sada ponovo komuniciraju.

Nisu govorile od 2004. kada su nastupale na Sunčanim skalama! Naime, njih dvije je pomirio posao i novac, riješile su da sve što je bilo ostave u prošlosti i da otpočnu saradnju!

“Dok je birala pjesme za novi album koji je izdala prije nekoliko mjeseci Ana Nikolić je došla na ideju da joj tekst jedne pjesme uradi Emina. Inače, kompozitor koji je radio Anin album blizak je saradnik i prijatelj sa Eminom i on je dodatno ohrabrio Anu da se čuje s Eminom”, objašnjava izvor Skandala i dodaje: “Naravno, Emina se javila i prihvatila Anin prijedlog.”

“Nisu se čak ni prisjećale svađe od prije 16 godina iako je tada bilo baš žestoko i jedno vrijeme očima nisu mogle da gledaju jedna drugu. Ali očito su sazrele i shvatile šta su prioriteti, tako da je to sada sve iza njih. Pjevačicama je čak i smiješna ta svađa, a sa druge strane, zadovoljne su jer su dogovorile saradnju koja samo donosi dobro i na kraju krajeva zaradu”, završava izvor.

Podsjećanja radi, do sukoba dvije pjevačice došlo je 2004. na Sunčanim skalama. Ana je pjevala prije Emine u beloj Kavali haljini, a opšti haos je nastao kada je Emina shvatila da će se izblamirati ako se pojavi u istoj haljini, pa je brže-bolje otišla u Budvu po novu toaletu. Zbog toga se smrtno naljutila na Nikolićevu i nije pričala s njom sve do ovog prijedloga za saradnju.Ostavite komentar: